Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Posterholt

Heen: 3 juli 2020
Terug: 10 juli 2020

Aan de Duitse grens, in het gastvrije Limburg, ligt Posterholt op circa 10 kilometer van de stad Roermond. De naam Posterholt betekent letterlijk ‘hoger gelegen bos’. Zowel in de omgeving, als op ‘Landgoed Aerwinkel’, is vervelen onmogelijk. Ga een dagje eropuit naar Mondo Verde, bezoek één van de historische kastelen in de omgeving of misschien ga je liever moonlight bowlen. Er is keuze genoeg!

De accommodatie

We hebben een ruime tienpersoons bungalow gehuurd.

Alle tweepersoons slaapkamers zijn op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Rondrit door Monschau
Het Stadstreintje in Monschau is een leuke manier om dit prachtige plaatsje in de Eifel te bekijken. Terwijl je rondgereden wordt heb je alle tijd om alles wat Monschau te bieden heeft rustig te bekijken.

Aardbeienland
In Aardbeienland kun je alles te weten komen over aardbeien. Kassen, velden, tuinen en grotten vormen het park. Je kunt puzzelen, meedoen aan de speurtocht en natuurlijk zelf plukken en proeven.

Rederij de Veerman
Ontdek het Limburgse rivierlandschap. Tijdens de rondvaart zie je mooie vergezichten en leuke Maasdorpen. Indrukwekkend is het hoogteverschil van de waterstand in de sluis.

GaiaZOO
Bewonder de leeuwen, kijk je ogen uit bij de giraffen en ontmoet de gorillaman Makula. In deze moderne dierentuin sta je oog in oog met prachtige en unieke diersoorten.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 929,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen