Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Kook- & bakvakantie

Heen: 24 juli 2020
Terug: 31 juli 2020

Sta je graag in de keuken? Hou je van lekkere maaltijden in goed gezelschap? Van taarten bakken en toetjes maken? Deze vakantie staat in het teken van Brabantse gezelligheid rondom de keuken(-tafel). Langenboom is een gezellig plattelandsdorpje dat midden in de prachtige natuur van de Peel ligt. Op loopafstand ligt waterrecreatiegebied ‘De Kuulen’, een paradijs om te zwemmen en af te koelen als het te heet wordt in de keuken.

De accommodatie

De Lummel is een sfeervolle en luxe verbouwde boerderij.

Op de begane grond zijn twee tweepersoons slaapkamers en op de bovenetage zijn zes tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders, samen met jou, de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Koken & Bakken
In de grote woonkeuken hebben we alle ruimte om samen de meest heerlijke maaltijden klaar te maken. Jouw hulp is daarbij van harte welkom! Je kunt helpen bij het maken van een pizza of de tafel mooi dekken voor een heerlijk diner. Misschien heb je thuis nog een goed recept. Neem deze mee en verras je reisgenoten.

Workshop bonbons maken
Bij Rudolf Vermeulen Bonbons krijgen we eerst een rondleiding door de fabriek en daarna mogen we zelf aan de slag met massieve chocolaatjes en chocolade lolly’s.

ZooParc Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland.

8 dagen
8 dagen

12 vak.gangers
12 vakantiegangers

4 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 949,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen