Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Voetbalweek

Heen: 24 september 2021
Terug: 1 oktober 2021

Voor welke club je bent maakt niet uit, alle voetbalfans zijn welkom! Helaas kon de Voetbalweek tijdens het Europees Kampioenschap niet doorgaan, maar samen gaan we er deze week een voetbalfeestje van maken. We brengen met elkaar de bungalow in voetbalsfeer, zorgen voor lekkere hapjes en kijken samen naar wedstrijden. Vind jij het zelf ook leuk om een balletje te trappen? Dit kan natuurlijk ook! Laat ons maar eens zien dat jij beter bent dan van Persie! Natuurlijk doen ook af en toe dingen die niets met voetbal te maken hebben, zoals bijvoorbeeld een dagje naar een dierentuin. De accommodatie

We hebben een ruime tienpersoons bungalow gehuurd.

Er zijn zowel beneden als boven tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

VVV Venlo
Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van het stadion van VVV? Dat kan! Een rondleiding door Seacon Stadion ‘De Koel’ is echt een supercool uitstapje.

Fanatic Voetbalmuseum
Een uit de hand gelopen hobby die nu één van de meest uitzonderlijke verzamelingen in de sport is. Van shirts en voetbalschoenen van voetbalhelden die geschiedenis schreven met de meest fantastische goals.

Voetballen
Natuurlijk trappen we zelf ook een balletje. Op het multifunctioneel sportveld van het park kunnen we elk moment van de dag een potje voetbal spelen.

ZooParc Overloon
Misschien is het ook wel leuk om een dagje iets te doen wat niets met voetbal te maken heeft. In ZooParc Overloon maken we een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen