Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Dongen midweek

Heen: 28 juni 2021
Terug: 2 juli 2021

Dongen is een industrieel drop in het mooie Noord-Brabant. In de omgeving is voldoende vertier voor een leuke vakantie. Zo kun je er alles te weten komen over de leer- en schoengeschiedenis en kunnen we een kijkje nemen in ’s Gravenmoer, dat ook wel het ‘Giethoorn van het Zuiden’ wordt genoemd. We verblijven in groepsaccommodatie 'de Schouw'.

De accommodatie

We hebben een modern en sfeervol ingericht vakantiehuis besproken.

De twee- en driepersoons slaapkamers bevinden zich allemaal op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden

Mogelijke uitstapjes

Museum De Looierij
Ontdek hoe leer wordt gemaakt in een oude looierij uit 1890. De gids kan je vertellen wat een nathuis, touwerij en een droogzolder is.

Dierenpark de Oliemeulen
Dit is het vreemdste dierenpark van het land! Loslopende stinkdiertjes ? Vliegende hondjes? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten! Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven´. Durf jij een slang of vogelspin vast te houden?

Varen in de Biesbosch
Lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ontdek de vele vogels die hier hun voedsel zoeken en geniet van de prachtige wilgenbossen, groene oevers en kronkelende kreekjes.

Bakkerijmuseum Oosterhout
In dit museum zie je een groot aantal bakkerijbenodigdheden. Achter in het museum is een echte bakkerswinkel uit grootmoeders tijd. In het museum mag je zelf brood en koekjes bakken.

5 dagen
5 dagen

8 vak.gangers
8 vakantiegangers

4 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 844,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen