Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Baarschot

Heen: 2 juli 2021
Terug: 9 juli 2021

Het is niet voor niets dat vorsten en graven hof hielden in deze omgeving. Net als hun kastelen ligt ook ‘Landalpark Duc de Brabant’, waar we verblijven, midden in de prachtige natuur van Noord-Brabant. Je kunt heerlijk bijkomen en genieten van de afwisselende omgeving. Ook een bezoekje aan een dierentuin of bierbrouwerij is een mogelijkheid. Wil jij je ook voelen als een vorst? Ontdek dan deze prachtige plek!

De accommodatie

We hebben een mooie tienpersoons bungalow gehuurd.

Er zijn zowel beneden als boven tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Topvogel Roofvogelpark Diessen
Roofvogelpark Diessen is een sfeervol en kleinschalig landschapsparkje. Er is een mooie vijver, fruitboomgaard en natuurlijk vele mooie vogels. 31 roofvogels en uilen leven hier in ruime volières. Tijdens demonstraties en workshops kun je 10 verschillende soorten in vrije vlucht bewonderen.

Trappistenbrouwerij La Trappe
Tijdens een rondleiding door de brouwerij zie je het productieproces en kom je  langs alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein.

Kaarsenmakerij De Keerf
In deze kaarsenmakerij kun je zelf kaarsen maken en tussendoor heerlijk genieten van een drankje in de zithoek of op het terras.

Zwemparadijs AquaFun Sportiom
Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad. Tussen al het plezier door kun je even bijkomen in de snackcorner of op het terras.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen