Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Otterlo midweek RA

Heen: 5 juli 2021
Terug: 9 juli 2021

In deze prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe kun jij helemaal tot rust komen. Spot jij ergens een eekhoorn, of misschien zelfs een hertje? Als jij hier enorm van kan genieten is een vakantie in vakantieoord 'Het Lorkenbos' de perfecte vakantielocatie voor jou! Met veel kleine dorpjes en veel bezienswaardigheden er omheen zal je je hier niet vervelen.

De accommodatie

Het gezellige familiehuis ‘De Eekhoorn’ is modern en sfeervol ingericht.

De twee-, drie- en vierpersoons slaapkamers bevinden zich allemaal op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Oud Veluwse Markt
Op donderdag moet je in Barneveld zijn. Oude ambachten, een gezellige kindervlooienmarkt, verschillende leuke stands, torenklimmen, een Barneveldse broodmaaltijd, boerenveilingen en heel veel muziek en dans.

Burgers Zoo
Op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. Of je nu het tropisch regenwoud, de rotswoestijn, de savanne of het tropisch koraalrif wilt zien en de bijzondere dieren die er leven, het kan allemaal in Burgers Zoo.


De Passiflorahoeve
Overdekte vlindertuin en buitentuin De Passiflorahoeve is een zorgboerderij. Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd, bestaat uit 5 bijzondere en prachtige vlindertuinen. Daarnaast vindt u hier een grote collectie mooie planten en bloemen. Het is een waar genot voor iedere vlinder- en tuinliefhebber.

5 dagen
5 dagen

8 vak.gangers
8 vakantiegangers

5 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 844,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen