Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Kook- & bakvakantie

Heen: 16 juli 2021
Terug: 23 juli 2021

Jouw appeltaart is de allerlekkerste! Of kook jij toch liever een heerlijke lasagne? Deze vakantie staat in het teken van Brabantse gezelligheid rondom de keuken(-tafel). Neem jouw favoriete recept mee en proef lekkere recepten van anderen! Langenboom is een gezellig plattelandsdorpje dat midden in de prachtige natuur van de Peel ligt. Op loopafstand ligt waterrecreatiegebied ‘De Kuulen’, een paradijs om te zwemmen en af te koelen als het te heet wordt in de keuken.

De accommodatie

De Lummel is een sfeervolle en luxe verbouwde boerderij.

Op de begane grond zijn twee tweepersoons slaapkamers en op de bovenetage zijn zes tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders, samen met jou, de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Koken & Bakken
In de grote woonkeuken hebben we alle ruimte om samen de meest heerlijke maaltijden klaar te maken. Jouw hulp is daarbij van harte welkom! Je kunt helpen bij het maken van een pizza of de tafel mooi dekken voor een heerlijk diner. Misschien heb je thuis nog een goed recept. Neem deze mee en verras je reisgenoten.

Recreatiegebied De Kuilen
Deze waterplas is één van de schoonste plassen van heel Nederland. Ben jij graag aan het water, dan moet je hier zijn geweest. Geniet van het ‘strand’ of drink en lekker drankje in het strandpaviljoen.

ZooParc Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland.

8 dagen
8 dagen

12 vak.gangers
12 vakantiegangers

4 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 974,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen