Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Scherpenzeel

Heen: 23 juli 2021
Terug: 30 juli 2021

Jouw ideale vakantie bestaat uit mooie natuur en leuke uitstapjes! In Scherpenzeel is deze combinatie te vinden. ‘Landgoed Ruwinkel’ ligt in de Gelderse Vallei, een mooie landstreek tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dit gezellige en sfeervolle park is een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Wat gaan we ondernemen? Een bezoekje aan de Hertog Jan Brouwerij of een heerlijke High Tea zijn een paar mogelijkheden.

De accommodatie

We hebben een comfortabele tienpersoons bungalow gehuurd.

Alle tweepersoons slaapkamers zijn op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Kijk- & Luistermuseum
Verwen je ogen en oren. Ontdek hoe men vroeger van muziek genoot toen er nog geen elektriciteit was en cd-spelers en radio nog niet bestonden. De collectie heeft 250 zelfspelende muziekinstrumenten, zoals draaiorgels, straatpiano’s, speeldozen en speelkasten.

DierenPark Amersfoort
Je kunt in deze mooi aangelegde dierentuin vele dieren bekijken. Als je van een extra uitdaging houdt, kun je ook nog griezelen met de dieren van heel lang geleden in het zogenaamde Dinobos. Wie durft?

Boerengolf op boerderij ’De Voskuilen’
Boerengolf wordt gespeeld in weilanden. De hindernissen zijn hoge pollen gras en sloten waar je over moet springen, maar ook koeien die in de wei lopen. De club bestaat uit een houten klomp aan een stok.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen