Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Zutendaal, België

Heen: 30 juli 2021
Terug: 6 augustus 2021

Is jouw favoriete vakantie in het buitenland, in de prachtige natuur? Ga dan naar Zutendaal! In Belgisch Limburg, de groenste provincie van Vlaanderen, ligt ‘Landal Mooi Zutendaal’. Het grenst aan ‘Nationaal Park Hoge Kempen’, centraal gelegen tussen de bruisende steden Hasselt en Maastricht. In het enige nationale park van België wisselen uitgestrekte dennenbossen, grote waterplassen en heide elkaar af.

De accommodatie

De luxe tienpersoons bungalow die we hier huren is ontworpen en ingericht door Jan des Bouvrie.

Er zijn zowel beneden als boven tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Zonnetrein Maastricht
Beleef de binnenstad van Maastricht met de milieuvriendelijke Zonnetrein Maastricht. Je ontdekt het gezellige Vrijthof, de karakteristieke Markt, het oude Onze Lieve Vrouweplein en het authentieke Bassin.

Dierenpark GaiaZoo
GaiaZoo, in Kerkrade, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. Deze dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek gekozen tot beste dierentuin van Nederland.

Blotevoetenpad
Lekker op blote voeten in contact raken met de natuur. Het blotevoetenpad brengt je langs prachtige heidevelden, bossen en velden. Voor verkoeling aan je voeten kom je ook langs beekjes en andere waterplassen. Een echte belevenis.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 55

Prijs per persoon

€ 1014,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen