Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Rijssen midweek

Heen: 2 augustus 2021
Terug: 6 augustus 2021

Ontdek jij graag nieuwe plekken? Dan is een vakantie in Rijssen echt iets voor jou. In het nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen ligt de prachtige groepsaccommodatie van ‘Het Overveen’, genaamd ‘De Burght’. Dit is de ideale uitvalsbasis om het beste van zowel Salland als Twente te ontdekken. De heuvels bieden prachtige vergezichten en je kunt hier heerlijk dwalen over glooiende heidevelden en door de bossen.

De accommodatie

De nieuwe groepsaccommodatie is modern en sfeervol ingericht.

De tweepersoons slaapkamers bevinden zich op de begane grond en de eerste etage.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Bakkerij- en IJsmuseum
Hoe ging de bakker vroeger brood bakken? En hoe werd er vroeger ijs gemaakt? In het museum vinden we vast het antwoord en mogen we zelf aan de slag.

Varen en Molen
In de Pelmolen Ter Horst wordt, indien de weersomstandigheden dit toelaten, nog gerst gepeld. Vanaf de molen vaar je zo weg om de prachtige Twentse natuur te bewonderen.

Zandsculpturen Kasteel Warmelo
Sta versteld van wat de internationale kunstenaars maken van zand. In het park zijn een zeventiental zandsculpturen opgesteld.

Landbouwmuseum
Broer Pekkeriet begon jaren geleden met het verzamelen van oude boerengereedschappen en werktuigen. Indien in de gelegenheid, kan hij een interessante en leerzame rondleiding geven in zijn museum.

5 dagen
5 dagen

8 vak.gangers
8 vakantiegangers

4 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 844,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen