Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Hellendoorn

Heen: 6 augustus 2021
Terug: 13 augustus 2021

In Hellendoorn zal jij je geen moment vervelen! Op een steenworp afstand van ‘Avonturenpark Hellendoorn’, ligt ‘Landal De Hellendoornse Berg’. In de omgeving van dit park kun je heerlijk dwalen door een golvend landschap of stevig klimmen naar één van de toppen van de Sallandse Heuvelrug. Het park heeft een zwembad en een bowlingbaan.

De accommodatie

We hebben een geschakelde tienpersoons bungalow besproken.

Zowel beneden als boven zijn tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Avonturenpark Hellendoorn
Ga je mee in de Wild Waterval, of reis je mee in de Donderstenen of kijk je liever naar een mooie show? Het is allemaal mogelijk in dit mooie Avonturenpark.

De Flierefluiter
Een kwartiertje vanuit Hellendoorn en dan ben je bij de Flierefluiter in Raalte. Een grote buitenspeeltuin met vele glijbanen, schommels, karren/skelters, trampoline’s en speeltoestellen. Ook hebben ze een mooie binnenspeeltuin, een doolhof en zijn er veel dieren te zien én te aaien. Of heb je zin in een ritje op een pony? Het kan allemaal.

Boottocht
De Vecht is een prachtige rivier om een stukje op te varen. Deze boottocht zal iets rustiger verlopen dan die op de wildwaterrivier van het Avonturenpark.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen