Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Otterlo midweek O

Heen: 16 augustus 2021
Terug: 20 augustus 2021

Als jij in je vakantie graag volledig uitrust is Otterlo de perfecte bestemming voor jou. Midden in de Veluwse natuur, aan de zuidkant van Otterlo, ligt Vakantieoord ‘Het Lorkenbos’. Een rustig vakantiepark verscholen tussen de bomen. Ontdek hier de schoonheid van ‘Park de Hoge Veluwe’ en de charme van de vele kleine dorpjes met leuke bezienswaardigheden.

De accommodatie

Het gezellige familiehuis ‘De Eekhoorn’ is modern en sfeervol ingericht.

De twee-, drie- en vierpersoons slaapkamers bevinden zich allemaal op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden

Mogelijke uitstapjes

Huifkartocht
Ontdek de prachtige natuur rond Otterlo op de Veluwe. Hier zijn heide- en zandverstuivingen. De koetsier kent de weg en kan veel vertellen over e omgeving!

BlauweBessenHof
Aan de kraam of in het winkeltje bieden ze een variatie aan bessen-producten. Natuurlijk is het nog veel leuker zelf de bessen te plukken om daarna op het terras te genieten van koffie/thee met bessentaart of een frisse bessensmoothie.

Oud Veluwse Markt
Op donderdag moet je in Barneveld zijn. Oude ambachten, een gezellige kindervlooienmarkt, verschillende leuke stands, torenklimmen, een Barneveldse broodmaaltijd, boerenveilingen en heel veel muziek en dans.

De Passiflorahoeve
Overdekte vlindertuin en buitentuin De Passiflorahoeve is een zorgboerderij. Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd, bestaat uit 5 bijzondere en prachtige vlindertuinen. Daarnaast vindt u hier een grote collectie mooie planten en bloemen. Het is een waar genot voor iedere vlinder- en tuinliefhebber.


5 dagen
5 dagen

9 vak.gangers
9 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 824,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen