Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Arnhem 1-op-1 midweek

Heen: 28 juni 2021
Terug: 2 juli 2021

Bio Vakantieoord in Arnhem heeft alles wat je wilt op vakantie, namelijk een snoezelkamer, een spelletjeskelder, een bioscoop, een manege, een zwembad en een rolstoelpad door het bos. Dit vakantiepark is speciaal voor mensen met een beperking. Overal is rekening mee gehouden, zodat jij zonder twijfel je droomvakantie beleeft. De ruime, gezellige vakantiebungalows liggen midden in de bossen bij Arnhem, één van de groenste plekken van Nederland. Kom helemaal tot rust op deze mooie plek!

De accommodatie

De kleurrijke groepsaccommodatie van het Bio Vakantieoord ligt midden in de bossen, vlakbij de gezellige stad Arnhem.

Alle tweepersoonskamers bevinden zich op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Stichting de Belevenis
Bij deze Belevenis ligt de nadruk meer op passief ervaren en beleven. Een onderwaterwereld, een prachtig oerwoud, de oosterse tuin, en een winterwereld. Geniet van de kleuren of van de vele dingen die je aan kunt raken. Speciaal gemaakt voor mensen met een beperking.

Huifkartocht
Op het Bio Vakantieoord is een volledig aangepaste huifkar voor rolstoelgebruikers. Ontdek samen de prachtige natuur van de Veluwe.

Zwemmen
Op het terrein vind je een zwembad met verstelbare bodem en een whirlpool. Het zwembad heeft twee hydraulische tilliften voor douchebrancards of rolstoelen, zodat iedereen zonder problemen in en uit het water kan.

Winkelen
In het gezellige centrum van Arnhem kun je heerlijk winkelen en op de Korenmarkt een terrasje pikken.

5 dagen
5 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

6 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 1194,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen