Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Efteling midweek

Heen: 6 september 2021
Terug: 10 september 2021

Er was eens een sprookjesbos dat uitgroeide tot een wereld vol wonderen. Als jij ook zo kan genieten van deze sprookjeswereld is dit voor jou de perfecte vakantie. De Efteling schittert als nooit tevoren en bestaat al meer dan 60 jaar! Na een betoverende dag vol belevenissen wens je dat je nog een dag had... Daarom gaan we een midweek, zodat we op ons gemak alle attracties kunnen bezoeken.

De accommodatie

We verblijven in een sfeervol ‘boshuys’ op vakantiepark ‘Efteling Bosrijk’.

De accommodatie heeft tweepersoons slaapkamers op de begane grond en eerste verdieping.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Max & Moritz
Deze splinternieuwe attractie is een dubbele achtbaan. Hij is geïnspireerd op verhalen over twee kwajongens die hun dorp onveilig maakten door het uithalen van een aantal streken waar de dorpsbewoners de dupe van werden.

Spannende wildwaterbaan
Een wilde rivier neemt je mee langs watervallen, rotsen en totempalen. De stroomversnelling bepaalt jouw route in dit peddelloze avontuur. Probeer deze 350 meter lange wildwaterrivier te trotseren. Weet jij droog te blijven?

Aquanura
Even iets rustiger is soms ook wel fijn. In deze show van water, licht en vuur veranderen vier kikkers de rustige Vonderplas in een muzikaal waterballet. Ervaar de magie van de sensationele watershow.

5 dagen
5 dagen

4 vak.gangers
4 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen