Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Sevenum 2

Heen: 3 september 2021
Terug: 10 september 2021

‘Landal Domein De Schatberg’ ligt in het Limburgse Sevenum, op een steenworp afstand van ‘Nationaal Park De Groote Peel’. Voor iedereen zijn er activiteiten en voorzieningen aanwezig zowel op het park als in de buurt. Naast het park ligt het gigantische Fun & Entertainment Center met tal van mogelijkheden dus voor jong en oud! Op het vakantiepark is volop vermaak met zwembaden, een recreatieplas en bowlingbanen. Ook de omgeving biedt een ruime keuze aan leuke uitstapjes.

De accommodatie

We hebben een ruime tienpersoons bungalow gehuurd.

Er zijn zowel beneden als boven tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.


Mogelijke uitstapjes

ZooParc Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland.

Hertog Jan Brouwerij
De Hertog Jan Brouwerij staat nog altijd op dezelfde plek waar vier bevriende brouwers deze 100 jaar geleden begonnen. Ontdek de passie waarmee dit bier wordt gebrouwen.

Attractiepark Toverland
Durf je in de Aqua Snake? Vind jij je weg terug uit het doolhof? Ben jij de spuitfonteinen te snel af? Laten we met z’n allen in het schommelschip gaan.

Openluchtmuseum Eynderhoof
Wie wil weten hoe men in de Peel leefde en werkte, kan dat in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof zien. Ontdekken, beleven, bewonderen, eten, drinken en knutselen,. Dat past bij dit doe-museum.


8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 0

Prijs per persoon

€ 1014,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen