Pagina wordt geladen ...
youtube facebook Facebook

Playa de Taurito, Gran Canaria, Spanje

Heen: 3 juni 2019
Terug: 10 juni 2019

Playa de Taurito ligt aan de zuidwestkust van het eiland Gran Canaria. Het meest bekend is de badplaats om haar prachtige stranden. De veelzijdige kustplaats heeft iedere vakantieganger iets te bieden; of het je nu om de paradijselijke stranden, de leuke shows en muziekoptredens of de bijzondere natuur gaat, Playa de Taurito heeft het.

De accommodatie

Hotel Paradise Costa Taurito ligt op ongeveer 200 meter van het strand en in de directe omgeving vind je winkeltjes, bars en restaurants.

We verblijven in tweepersoons kamers.

Deze vakantie is op basis van all-inclusive.


Deze reis kopen we in bij VakatieXperts.

Mogelijke uitstapjes

Lago Oasis Waterpark
Oasis Lago Taurito is perfect voor ontspanning en plezier. Het is het enige waterpark met zeewater van het eiland Gran Canaria en biedt een grote verscheidenheid aan attracties en glijbanen. De ideale plek voor een volledige dag waterpret.

Dolfijnen spotten
Hoe lijkt het je een mooie boottocht rond het eiland Gran Canaria te maken en van dichtbij prachtige dolfijnen en walvissen te zien.

Animatie
Het animatieteam verzorgt zes dagen per week een leuk animatieprogramma, met overdag sport en spel en in de avond shows of livemuziek.

Zon, zee & strand
Playa de Taurito heeft prachtige stranden, die door landtongen beschut worden tegen de wind en de ultieme plek zijn voor een ontspannen vakantie.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Vliegtuig

vliegtuig
Vliegtuig

Zakgeld- advies

€ 70

Prijs per persoon

€ 1459,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions