Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Lottum & Funpop

Heen: 28 mei 2021
Terug: 4 juni 2021

Als Nederlandstalige muziekliefhebber kan jij op deze vakantie zeker je ei kwijt! Funpop is het meest sympathieke festival van Nederland. Er komen jaarlijks veel leuke artiesten, in 2019 traden onder andere Nick & Simon, Samantha Steenwijk, Davina Michelle, Dries Roelvink, Rowwen Hèze en Vinchenzo op. Verder is er een kleine kermis, een klimbaan, een knutselhoek, een tent waarin je zelf muziek kan maken, een schmink-tent en nog veel meer! Kortom, je verveelt je er geen moment! Kijk op de site van Funpop voor meer informatie.

Tijdens deze vakantie verblijven we in Lottum, het rozendorp van Limburg. Geniet van de rust van Lottum, of zoek juist de gezelligheid op van dit leuke dorp. Op camping de Rozenhorst, waar wij verblijven, hangt een gezellige sfeer en is er altijd ruimte voor leuke activiteiten! Versla jij iedereen met een potje jeu de boules? Of ga jij liever met de groep sjoelen?

De accommodatie

De Rozenhorst heeft drie modern en sfeervol ingerichte appartementen.

De accommodaties hebben twee- en driepersoons slaapkamers op de eerste verdieping.

Deze zijn alleen per trap bereikbaar.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

2 dagen FunPop
Twee dagen feest met heel veel bekende artiesten! Maar er is nog véél meer te doen! Je kunt je laten schminken of iets moois knutselen. Er zijn clowns en allerlei aparte figuren die je aan het lachen maken.

Aardbeienland
Leer alles over aardbeien. Je wordt in een leuke speurtocht uitgedaagd om te zoeken naar boterhammen of aardbeien met tips erop. Als je de speurtocht hebt gedaan krijg je een lekkere verrassing. Verder kan je aardbeien plukken, kleuren en leuke activiteiten doen in het park.

Mind mysterie
Een museum waar niets is wat het lijkt. Een huis op de kop, spiegeldoolhof en alle gekke (optische) illusies en dingen om over na te denken. Dit museum prikkelt al je zintuigen. Door optisch bedrog lijkt je  bijvoorbeeld heel klein, of voel je je heel groot. Ervaar dit gekke gevoel.

8 dagen
8 dagen

9 vak.gangers
9 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 974,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen