Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Nieuwvliet

Heen: 27 augustus 2021
Terug: 3 september 2021

Op vakantie in Nieuwvliet is altijd leuk, er is zoveel te doen! Geniet van het strand, ga één van de gezellige Zeeuwse dorpjes in of geniet van de natuur. Wanneer je meer dan zien dan alleen Zeeland rijd je gewoon naar België, wat slechts 15 minuten rijden is. Kortom, een vakantie die alles kan bieden wat jij leuk vindt!
We verblijven in een royale woning met een typisch Zeeuwse uitstraling. Op het park is een overdekt zwembad en een trekvlot.

De accommodatie

We huren een comfortabele tienpersoons bungalow.

Zowel beneden als boven zijn tweepersoons slaapkamers.

Deze vakantie is niet geschikt voor rollator- of rolstoelgebruikers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Het Arsenaal
Duik mee in de onderwaterwereld en klim in het kraaiennest. In het Arsenaal is onder andere een Piratenpark en een Zeeaquarium met haaien en roggen.

Strand
Als je zo dicht bij het strand verblijft, wil je daar natuurlijk ook naar toe. Zonnen, zwemmen, wandelen of vliegeren. Het strand verveelt nooit.

Kaasboerderij De Vos
Hier wordt de verse romige ochtendmelk direct na het melken warm verwerkt in de kaasmakerij. De kaas is samen met andere streekproducten en leuke souvenirs te koop in de boerderijwinkel.

Knokkertpad Erasmusbos
Een leuk beleefpad in het bos. Tijdens een wandeling kun je huppelen en springen op de huppelpalissaden, klimmen in het spinnenwebnet, kopje duikelen op het driedubbele duikelrek, je evenwicht testen op de balanceerstam, hangen en zwaaien aan de ringenbaan en tot grote hoogte klimmen op de klimstam.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 974,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen