Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Posterholt

Heen: 6 augustus 2021
Terug: 13 augustus 2021

In Posterholt verveel je je nooit! Posterholt ligt aan de Duitse grens, in het gastvrije Limburg. De naam Posterholt betekent letterlijk ‘hoger gelegen bos’. Zowel in de omgeving, als op ‘Landgoed Aerwinkel’, is genoeg te doen en te zien. Ga een dagje eropuit naar Mondo Verde, bezoek één van de historische kastelen in de omgeving of misschien ga je liever moonlight bowlen. Er is keuze genoeg!

De accommodatie

We hebben een ruime tienpersoons bungalow gehuurd.

Alle tweepersoons slaapkamers zijn op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Rondrit door Monschau
Het Stadstreintje in Monschau is een leuke manier om dit prachtige plaatsje in de Eifel te bekijken. Terwijl je rondgereden wordt heb je alle tijd om alles wat Monschau te bieden heeft rustig te bekijken.

Aardbeienland
In Aardbeienland kun je alles te weten komen over aardbeien. Kassen, velden, tuinen en grotten vormen het park. Je kunt puzzelen, meedoen aan de speurtocht en natuurlijk zelf plukken en proeven.

Boerderij-avonturenpark Irrland

Irrland is een park gelegen in Duitsland met meer dan tachtig attracties, waarvan een deel overdekt is. Irrland heeft een vliegveld. Je kunt hier als piloot vliegen of van de 18 meter hoge glijbaantoren afglijden.

Mondo Verde
Kan jij niet kiezen of je het liefst naar een dierentuin, een mooi stuk natuur of een attractiepark gaat? Bij Mondo Verde hoeft dat ook niet. Dit is alles in één! Geniet in de mooie tuinen van een lekker patatje of broodje.

8 dagen
8 dagen

7 vak.gangers
7 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen