Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Mannenweek

Heen: 13 augustus 2021
Terug: 20 augustus 2021

Soms is het heerlijk om even alleen weg te zijn met de mannen. Op de mannenweek mogen natuurlijk geen vrouwen mee! Geniet van deze gezelligheid en alle dingen die jullie leuk vinden. De mannenweek vindt plaats in Posterholt, Limburg. Het gezellige en sfeervolle park ‘Landgoed Aerwinkel’ is een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes.

De accommodatie

We hebben een ruime tienpersoons bungalow gehuurd.

Alle tweepersoons slaapkamers zijn op de begane grond.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

PSV Stadiontour
Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV tijdens een bezoek aan het PSV Museum.

Wildpark Gangelt
Een mooi natuurgebied waar je kan wandelen tussen de wilde dieren en de vogels. Geniet van een mooie vogelshow . Leer van alles over de natuur en de wilde dieren in Europa.

Miljoenenlijn
Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- of dieseltrein langs het betoverende landschap van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Samen maken we een nostalgische reis terug in de tijd.

8 dagen
8 dagen

7 vak.gangers
7 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen