Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

De Rijp

Heen: 16 juli 2021
Terug: 23 juli 2021

Als jij houdt van oude dorpjes met een interessante geschiedenis moet je naar De Rijp gaan! In een karakteristiek polderlandschap, grenzend aan het Noord-Hollands kanaal, ligt Hotel ‘De Rijper Eilanden’. Het historische centrum van dit dorpje ligt op loopafstand. Het hotel is bijzonder: het staat vol met allerlei verzamelingen. Je raakt er niet uitgekeken. Met onder andere steden als Amsterdam en Volendam dichtbij is er voldoende te doen om de week om te laten vliegen.

De accommodatie

We verblijven in riante, sfeervolle tweepersoons hotelkamers.

Tijdens deze vakantie hoeven de reisbegeleiders alleen voor de lunch te zorgen

Mogelijke uitstapjes

Zaans Museum Verkade Experience
Ben jij ook zo gek op koekjes en chocolade? Bekijk in dit museum hoe alles van vroeger tot nu is gemaakt. Kruip zelf in de huid van een ‘Verkade-meisje’ door je te verkleden, of maak je eigen chocoladewikkel!

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik
We kunnen tijdens de spannendste tijdreis op ‘Stoomsafari’ gaan. Tijdens de rit rijd je langs (en stop je bij) de karakteristieke stationsgebouwen. Hier kun je het Pannenkoekenstation, Imkerij de Bijenstal, het Bakkerijmuseum, Kasteel Radboud, het Stoommachinemuseum of het historische centrum bezoeken.

De Beverwijkse Bazaar
Met ruim 2.500 winkels is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Meer dan vijftig nationaliteiten maken De Bazaar tot de meest internationale markt.

8 dagen
8 dagen

7 vak.gangers
7 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 60

Prijs per persoon

€ 1314,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen