Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Drie pretparkenweek

Heen: 23 juli 2021
Terug: 30 juli 2021

Als jij kickt op adrenaline en een echte durfal bent is dit dé vakantie voor jou! Vanuit ons vakantieadres, ‘De Rozenhorst’ in Lottum, bezoeken we deze week drie verschillende pretparken: Toverland, De Efteling en Moviepark Germany. Wat is jouw favoriete attractie? Niet te hard gillen hè!

De accommodatie

We huren een modern en sfeervol ingericht appartement bij ‘De Rozenhorst’.

De accommodatie heeft driepersoons slaapkamers op de eerste verdieping. Deze zijn alleen per trap bereikbaar.

Het is niet mogelijk een éénpersoonskamer te reserveren.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Attractiepark Toverland
Stap binnen in een wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire achtbaan Fenix, duik vervolgens Port Laguna in om even heerlijk tot rust te komen in de bootjesattractie Merlin's Quest.

Efteling
In dit park zweef je het ene moment tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racer-achtbaan Joris en de Draak. Je daalt hier met de hele groep af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

Moviepark Germany
Ontdek wildwaterbaan Excalibur, laat je lanceren in de Star Trek-achtbaan, ontmoet de tv-helden zoals SpongeBob en beleef met de Teenage Mutant Ninja Turtles avonturen in verkeersschool License to drive. Of laat je van 60 meter omlaag storten in de High Fall en draailoopings in de MP Xpress.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

3 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 989,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen