Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Genk, België

Heen: 31 juli 2021
Terug: 7 augustus 2021

Als jij enorm kan genieten van een mooie groene omgeving is Genk echt iets voor jou! Genk is één van de groenste steden van Vlaanderen. Op korte afstand van ons hotel vind je bijvoorbeeld het prachtige Molenvijverpark. De stad wordt gezien als een dynamische en belevingsvolle stad met een eigen karakter. Een trendy stad die een no-nonsense sfeer combineert met de warme Limburgse gastvrijheid.

De accommodatie

ECU Hotel ligt in het centrum van Genk.

We slapen in tweepersoonskamers die alleen bereikbaar zijn per lift.

Deze vakantie is bestemd voor vakantiegangers die niet bang zijn in een lift.

Tijdens deze vakantie lunchen en dineren we in de verschillende restaurantjes in de stad.

Mogelijke uitstapjes

Mijndepot
Dit museum is gemaakt door oud mijnwerkers, die vroeger in de koolmijn van Waterschei werkten. In dit museum kun je veel leren over vroeger, maar ook over de toekomst. De mijnwerkers vertellen zelf hun verhaal over het werken en leven in en rond de koolmijn.

Beestige Boelbos
Een leuk en educatieve wandeling door het bos, met leuke opdrachten. Naast een vossensluiptocht, een slangenkruip, een reeën- en paddensprong, een hagedissenloop, een everzwijnenverdwijntruc en nesten bouwen met de roodborsttapuit werd ook een amfitheater aangelegd waar bij activiteiten verhalen kunnen worden verteld.

Varen op de Maasplassen
Heerlijk genieten van het prachtige RivierPark MaasVallei terwijl de elektrisch aangedreven boot zachtjes over het water glijdt.

C-mine expeditie
Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over mijnen en prikkelt al je zintuigen. Je ziet originele installaties en ervaart, via virtual reality, wat het is om mijnwerker te zijn.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 70

Prijs per persoon

€ 1354,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions | cookie instellingen