Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Enter

Heen: 6 augustus 2021
Terug: 13 augustus 2021

Enter is een liefelijk dorpje aan de rivier de Regge. Net buiten dit Twentse plaatsje ligt het kleinschalige vakantiepark ‘Erve Kleilutte’, waar we verblijven in groepsaccommodatie ‘Twentehoeve’. Ooit werkten in Enter ruim honderd klompenmakers. Hun producten werden met platbodemschuiten door het hele land vervoerd. Schippers nemen vanaf de "Enterse Waarf" gasten mee voor een vaartochtje. Vind jij het leuk om de geschiedenis van Enter te ontdekken?

De accommodatie

De nieuwe groepsaccommodatie is modern en sfeervol ingericht.

De twee- en vierpersoons slaapkamers bevinden zich op de begane grond en de eerste etage.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Het Zompenmuseum
Vroeger waren in Enter vele schippers die met hun platbodems een groot aandeel hadden in het goederenvervoer van oost naar west over de Regge. Dit was de goederensnelweg van de 17e en 18e eeuw.

Kinderboerderij Dondertman
Knuffelen met dieren is altijd fijn! Maar dat is niet het enige wat er te doen is op deze kinder- boerderij. Ga mee op ezelstour, doe mee aan leuke creatieve workshops of verdwaal in het maisdoolhof.

Oudheidkamer ‘Buisjan‘
Het oude dorpsboerderijtje ‘Buisjan’ herbergt ondermeer een snoepwinkeltje uit grootmoeders tijd en een unieke collectie oude kleding.

8 dagen
8 dagen

12 vak.gangers
12 vakantiegangers

4 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen