Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Schoonoord 1-op-1 midweek

Heen: 30 augustus 2021
Terug: 3 september 2021

In het prachtige landschap van Slenerzand bevindt zich vakantiehuis ‘de Kibbelhof’. Deze ruime accommodatie is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Via een verhard pad is de prachtige bosvijver ‘De Kibbelkoele’ gemakkelijk te bereiken, waar je heerlijk kunt genieten van het water en het zandstrand.

De accommodatie

De groepsaccommodatie ‘De Kibbelhof’ ligt midden in een toeristische omgeving.

Op de benedenverdieping bevinden zich twee- en vierpersoons slaapkamers. Boven (ook via een lift bereikbaar) bevinden zich twee- en driepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Vogelpark De Lorkeershoeve
Op het vogelpark van bijna twee hectare staan vele volieres, een echte roofvogelburcht en zijn wel 120 verschillende soorten vogels te zien. Voor de volieres hangen kaartjes met informatie en leuke wetenswaardigheden over de vogels. Alle wandelpaden leiden langs aangelegde tuinen met tuinbeelden, vijverpartijen en watervallen.

Demonstraties schapendrijven
Elke dinsdagmiddag om 14.00 uur demonstraties schapendrijven op het grasveld naast het zwembad De Leewal in Exloo, als de buitentemperatuur dat toelaat.

Oerdorp Orvelte
In dit monumentendorp is iets leuks te vinden voor iederee: van een mini-dierentuin met bijzondere dieren tot demonstraties van oude ambachten, maar ook het museum van de tekenaar van Jans, Jans en de kinderen, Jan Kruis.

Huifkar
Het is prachtig rijden door de Drentse bossen, velden of over de heide.

5 dagen
5 dagen

8 vak.gangers
8 vakantiegangers

8 begeleiders
Eigen vervoer

eigen vervoer
Eigen vervoer

Zakgeld- advies

€ 35

Prijs per persoon

€ 1194,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen