Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Reeuwijk

Heen: 27 augustus 2021
Terug: 3 september 2021

Wakker worden met uitzicht over de polders... Klinkt dat voor jou als de perfecte vakantie? Midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten en het wuivende riet, ligt ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’. Dit nieuwe park is de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door Zuid-Holland. Met al het groen en water om je heen vergeet je bijna dat je in de Randstad zit.

De accommodatie

De nieuw gebouwde waterwoning is luxe en modern ingericht.

Op de begane grond is één tweepersoons slaapkamer en in het onderhuis zijn vier tweepersoons slaapkamers.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Gouda
De wereldberoemde Goudse kaas wordt elke donderdag op spectaculaire wijze verhandeld op de historische kaasmarkt in het centrum. Maar ook de Sint-Janskerk, het oude Stadhuys en de diverse musea zijn een bezoek meer dan waard.

Spoorwegmuseum
Beleef in het museum de spannende wereld van het treinreizen en ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Bekijk mooie, historische treinen en rust tussendoor lekker uit tijdens de voostelling over de reizen van graven en hertoginnen met de Oriënt Express.

Kaasboerderij De Graaf
Ben je benieuwd hoe Goudse kaas gemaakt wordt? Familie de Graaf legt het ons graag uit tijdens een rondleiding over de boerderij. Na afloop schuiven we aan voor een kaasproeverij.

Avifauna
Waarom is een flamingo roze en wat is de grootste vogel ter wereld? In Avifauna vogel je het zelf uit! Beleef hier spannende avonturen: ga bijvoorbeeld de kleine papegaaien voeren of bezoek de vogelshow.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 954,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen