Pagina wordt geladen ...
facebook instagram

Noordwijk

Heen: 27 augustus 2021
Terug: 3 september 2021

Noordwijk is een gezellige badplaats, die een combinatie biedt van rijke historie en een strandvakantie. Past deze combinatie goed bij jou? Bungalowpark 'De Gouden Spar' ligt achter de uitgestrekte duinen. Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek, met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand. Ook de levendige boulevard en de sfeervolle oude dorpskern zijn een aanrader. Noordwijk is dan ook hét decor voor een heerlijke vakantie.

De accommodatie

We verblijven in een modern Scandinavisch ingerichte vakantiebungalow.

Er zijn tweepersoons slaapkamers op de begane grond en eerste etage.

Tijdens deze vakantie verzorgen de reisbegeleiders de maaltijden.

Mogelijke uitstapjes

Stoomtrein museum Valkenburg
Zodra je het station binnenstapt, lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Langs het perron staat een bijna 100 jaar oude stoomlocomotief met zijn antieke houten rijtuigen al op je te wachten. De conducteur blaast op zijn fluit, de stoker gooit nog een paar kolen op het vuur en dan zet de locomotief zich puffend en sissend in beweging.

Strand
Als je zo dicht bij het strand verblijft, wil je daar natuurlijk ook naar toe. Zonnen, zwemmen, wandelen of vliegeren. Het strand verveelt nooit.

Kinderboerderij Noordwijk
Op de kinderboerderij houden ze voornamelijk boerderijdieren, zoals geiten, schapen, varkens, een pony, kippen en huisdieren zoals konijnen. Tevens is er een vlindertuin op de kinderboerderij en regelmatig  zullen “Jaap de Border Collie” en “Noortje en Puck de labradors” op de kinderboerderij aanwezig zijn. Knutsel gezellig mee met de leuke activiteiten!

Rondvaart Leiden
Tijdens de rondvaart kom je van alles te weten over de rijke geschiedenis van de stad Leiden.

8 dagen
8 dagen

6 vak.gangers
6 vakantiegangers

2 begeleiders
Busjes

busjes
Busjes

Zakgeld- advies

€ 45

Prijs per persoon

€ 974,-

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | ANBI-informatie | sitemap | contact | privacy |Website door Webba | cookie instellingen